+36 30 941 6280

Üzleti portréfotózás

Megnyerő fotót szeretnél induló vállalkozásodhoz/weblapodhoz? Új állást pályáznál? Ismerkednél online? Az első dolgod, hogy készíttess egy megnyerő és előnyös fotósorozatot! A férfiaknak más a fontos a fotózásnál mint a nőknek.

Itt a lényeg, a gyorsaság… hamar elveszítik a türelmüket. Lazaság…..irtóznak a beállított képektől, de mégis minimálisan irányítani kell a fotózás menetét. A cél közös: profi,megnyerő fotók készítése! A legtöbb férfi /üzleti portré stúdióban készül, lehet elegáns, sportos vagy laza stílusú is, a ruházatnak is ennek megfelelőnek kell lennie.

Válogatás
az előző évek munkáiból

"Örülünk hogy megismertünk téged, és minden pillanatàt imàdtuk! ... Nagyon szépen köszönjük a csodálatos képeket amiket készítettél."

- Pesti Brigitta -

"Hihetetlen jók lettek a képek, igazán hálásak vagyunk érte! Mindent nagyon szépen köszönünk még egyszer!"

- Judit és Tamás -

"Végre egy olyan fotós, aki nem művészkedik, hanem művész. A szakértelme és a profizmusa ellenére sem elszállt, szem előtt tartotta hogy én mit szeretnék."

- Andi -

"Nagyon elégedett vagyok a munkájával, szívét-lelkét beleteszi. Lelkiismeretes és látszik, hogy szereti csinálni, nagyon jó ötletei vannak. Szuperek lettek a fotók! Mindenkinek csak ajánlani tudom Őt!! Így tovább"

- Vera -

"Remek fotós, a képein az események szebbek lettek, mint a valóság volt!Nagyon jól felismeri és elkapja a pillanatokat! Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki nagyon profi, ugyanakkor művészi allűröktől mentes fotóst keres."

- Dorka & Jocó -

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Időpont-egyeztetéshez kérlek töltsd ki a lenti űrlapot, és 24 órán belül felveszem veled a kapcsolatot. Kérdés esetén forduljon hozzám bizalommal a +36 30 941 6280-es telefonszámon.

Kövess minket
a közösségi oldalakon is!

Pinterest