+36 30 941 6280

CSALÁDI-BABA fotózás

A kisbaba és gyerek fotózásokon készített fényképek visszaadják a gyermeki öröm pillanatait: süt róluk a természetesség, az érdeklődés és a gondtalanság. A gyermekkor egy különleges időszak, hiszen olyan gyorsan elmúlik.

A kisbaba és gyerekfotózás pedig segít megörökíteni ezeket az egyedi és megismételhetetlen pillanatokat kellemes műtermi környezetben vagy akár a természetben: jó érzés időről-időre újra elővenni a képeket, amelyek visszaidézik a gyermekkor szépségét. Néhány év múlva pedig jóleső nosztalgiázással mutathatja meg gyermekének a gyerekfotózásokon készült képeket, és elmesélheti neki, milyen is volt, amikor még ‘kicsi’ volt. Egy-egy fotó kedves ajándék is lehet: örülni fognak neki a szülők, a nagyszülők és a keresztszülők is.

Válogatás
az elöző évek munkáiból

"Hihetetlen jók lettek a képek, igazán hálásak vagyunk érte! Mindent nagyon szépen köszönünk még egyszer!"

– Judit és Tamás –

"Végre egy olyan fotós, aki nem művészkedik, hanem művész. A szakértelme és a profizmusa ellenére sem elszállt, szem előtt tartotta hogy én mit szeretnék."

– Andi –

"Nagyon elégedett vagyok a munkájával, szívét-lelkét beleteszi. Lelkiismeretes és látszik, hogy szereti csinálni, nagyon jó ötletei vannak. Szuperek lettek a fotók! Mindenkinek csak ajánlani tudom Őt!! Így tovább"

– Vera –

"Remek fotós, a képein az események szebbek lettek, mint a valóság volt!Nagyon jól felismeri és elkapja a pillanatokat! Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki nagyon profi, ugyanakkor művészi allűröktől mentes fotóst keres."

– Dorka & Jocó –

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Időpont-egyeztetéshez kérlek töltsd ki a lenti űrlapot, és 24 órán belül felveszem veled a kapcsolatot. Kérdés esetén forduljon hozzám bizalommal a +36 30 941 6280-es telefonszámon.

Kövess minket
a közösségi oldalakon is!

Pinterest