+36 30 941 6280

Glamour és akt fotózás

Glamour – boudoir – akt, sok minden juthat az ember eszébe ezen szavak hallatán. Nálam az e-fajta fotózások a női test szépségét helyezi középpontba. Szeretem megmutatni, hogy minden ember más és szép. Egy ilyen fotózás nem csak fehérneműs lehet, egy szép farmernadrág egy inggel már egy jó alapja lehet.

Természetesen nem csak a ruha számít a pózok, érzelmek/érzések átadása és a fényekkel való játék is nagyon sokat számít. A fotózás lehet stúdióban – vagy külső helyszínen (hotelben, lakásban) mindig érdemes a úgy megválasztani, hogy a fotózás stílusához igazodjon.

Válogatás
az elöző évek munkáiból

"Örülünk hogy megismertünk téged, és minden pillanatàt imàdtuk! ... Nagyon szépen köszönjük a csodálatos képeket amiket készítettél."

- Pesti Brigitta -

"Hihetetlen jók lettek a képek, igazán hálásak vagyunk érte! Mindent nagyon szépen köszönünk még egyszer!"

- Judit és Tamás -

"Végre egy olyan fotós, aki nem művészkedik, hanem művész. A szakértelme és a profizmusa ellenére sem elszállt, szem előtt tartotta hogy én mit szeretnék."

- Andi -

"Nagyon elégedett vagyok a munkájával, szívét-lelkét beleteszi. Lelkiismeretes és látszik, hogy szereti csinálni, nagyon jó ötletei vannak. Szuperek lettek a fotók! Mindenkinek csak ajánlani tudom Őt!! Így tovább"

- Vera -

"Remek fotós, a képein az események szebbek lettek, mint a valóság volt!Nagyon jól felismeri és elkapja a pillanatokat! Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki nagyon profi, ugyanakkor művészi allűröktől mentes fotóst keres."

- Dorka & Jocó -

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Időpont-egyeztetéshez kérlek töltsd ki a lenti űrlapot, és 24 órán belül felveszem veled a kapcsolatot. Kérdés esetén forduljon hozzám bizalommal a +36 30 941 6280-es telefonszámon.

Kövess minket
a közösségi oldalakon is!

Pinterest