+36 30 941 6280

Portfólió fotózás

Sokan csak egy természetes portfólió fotózást szeretnének magukról, ami úgy hat, mintha egy barát fotózta volna le őket, egy spontán elkapott pillanatban. Vannak akik komoly céllal szeretnének divatmagazinba illő képeket és vannak, akik egyszerűen csak szép képeket szeretnének önmagukról. Vagy éppenséggel szükséged lenne egy induló portfólióra modell karriered beinsításához.

Mindegyik esetben fontosnak tartom a felkészülést, hogy tényleg maradandó legyen a portfólió fotózás, ahol a képek,sok sok év múltán is valódi értéket képviselnek. Természetesen hölgyeknél és férfiaknál más és más az igény, de egy jó sorozat titka, a feltétel nélküli elfogadás, a sok – sok szeretet és a kölcsönös bizalom.

Válogatás
az előző évek munkáiból

"Örülünk hogy megismertünk téged, és minden pillanatàt imàdtuk! ... Nagyon szépen köszönjük a csodálatos képeket amiket készítettél."

- Pesti Brigitta -

"Hihetetlen jók lettek a képek, igazán hálásak vagyunk érte! Mindent nagyon szépen köszönünk még egyszer!"

- Judit és Tamás -

"Végre egy olyan fotós, aki nem művészkedik, hanem művész. A szakértelme és a profizmusa ellenére sem elszállt, szem előtt tartotta hogy én mit szeretnék."

- Andi -

"Nagyon elégedett vagyok a munkájával, szívét-lelkét beleteszi. Lelkiismeretes és látszik, hogy szereti csinálni, nagyon jó ötletei vannak. Szuperek lettek a fotók! Mindenkinek csak ajánlani tudom Őt!! Így tovább"

- Vera -

"Remek fotós, a képein az események szebbek lettek, mint a valóság volt!Nagyon jól felismeri és elkapja a pillanatokat! Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki nagyon profi, ugyanakkor művészi allűröktől mentes fotóst keres."

- Dorka & Jocó -

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Időpont-egyeztetéshez kérlek töltsd ki a lenti űrlapot, és 24 órán belül felveszem veled a kapcsolatot. Kérdés esetén forduljon hozzám bizalommal a +36 30 941 6280-es telefonszámon.

Kövess minket
a közösségi oldalakon is!

Pinterest