+36 30 941 6280

BEMUTATKOZÁS

Magyar Mirtill vagyok, fotográfus.

2014-ben kezdtem el fotózással foglalkozni, ami kezdetben hobbinak indult, ám lassacskán az évek folyamán életcéllá vált. Szakmai tudásom és eszközeim folyamatosan fejlesztem, hogy minőségi képeket tudjak átadni.

Általános iskolában már e-fajta irányú szakkörökben jártam, majd a középiskolás éveimet egy Művészeti Szakgimnáziumban végeztem,ahol több ifjúsági fotópályázatot is megnyertem. Végsőként a Focus Oktatási Központban szereztem meg szakmai képzettségem.

Szerencsésnek mondhatom magam, hogy olyan projektekben vehetek részt, amelyek kihívás elé állítanak, de a végeredmény mindig magáért beszél. A munkáim során,nem csak a képek készítése amit élvezek, hanem az, hogy folyamatosan új embereket ismerhetek meg. Az utómunkával pedig igazán ki tudom fejezni a stílusom, és a benne rejlő egyéniségem.

 

Portfólióm különleges pillére az aktfotózás, melyben megélhetem művészi énem, kreatív oldalam és szabadabban tudom használni a beállításokat, fényeket. Fotózok férfiakat, nőket és párokat is. Nőknél az aktfotózás kimondottan alkalmas az önbizalom erősítésére, a nőiesség elfogadására. Ezek a fotózások épp ezért nekem is különleges élmények, és nagyon hálás vagyok a bizalomért, melyet a modellektől kapok. A fotózás területén esküvő, portré, gyerek, kismama, rendezvény, illetve glamour-akt fotózással foglalkozom.

Minden megbízásomnak egyéni figyelmet szentelek, hiszen tudom, mennyi szervezés, izgalom előz meg egy nagy eseményt és mennyire fontos az élet különleges pillanatainak élethű megörökítése.

Nekem a feladatom, hogy ezt megörökítsem. A kamera túloldalán meglássam és kihozzam a maximumot a párból, amit a képeken keresztül megmutathatunk a világnak. Ekkor rengeteg feladat hárul az ifjú párra. Így a fotózásnál én inkább oldom a hangulatot és a szép, igényes, kreatív képek elkészítése mellett, egy élmény lesz a fotózás.

PORTFÓLIÓ FOTÓZÁS Megnézem GLAMOUR FOTÓZÁS Megnézem AKT FOTÓZÁS Megnézem JEGYESFOTÓZÁS Megnézem ESKÜVŐI FOTÓZÁS Megnézem PORTRÉFOTÓZÁS Megnézem KISMAMA FOTÓZÁS Megnézem CSALÁDI-BABA FOTÓZÁS Megnézem CELEBEK Megnézem BEMUTATKOZÁS Megnézem

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Időpont-egyeztetéshez kérlek töltsd ki a lenti űrlapot, és 24 órán belül felveszem veled a kapcsolatot. Kérdés esetén forduljon hozzám bizalommal a +36 30 941 6280-es telefonszámon.

Kövess minket
a közösségi oldalakon is!

Pinterest