+36 30 941 6280

BEMUTATKOZÁS

Magyar Mirtill vagyok, fotográfus.

2014-ben kezdtem el fotózással foglalkozni, ami kezdetben hobbinak indult, ám lassacskán az évek folyamán életcéllá vált. Szakmai tudásom és eszközeim folyamatosan fejlesztem, hogy minőségi képeket tudjak átadni.

Részben annak is köszönhetem, hogy a művészet folyton jelen volt az életemben.

Általános iskolában már effajta irányú szakkörökben jártam, majd a középiskolás éveimet egy Művészeti Szakgimnáziumban végeztem, ahol több ifjúsági fotópályázatot is megnyertem. Végsőként a Focus Oktatási Központban szereztem meg szakmai képzettségem.

Szerencsésnek mondhatom magam, hogy olyan projektekben vehetek részt, amelyek kihívás elé állítanak, de a végeredmény mindig magáért beszél.

 

Számos márkával, mint például Pepco, Kneipp, Hada-val dolgozhattam együtt.

Emellett 2021-ben egy projektem bekerült az ESKÜVŐI DIVATMAGAZIN-ban és az ÉLET&STÍLUS-magazinban is.

2022-ben pedig egyik büszke szponzora lehettem a Kincsem Parkban megrendezett 100. Magyar Derby és Divatfesztiválnak.

A munkáim során, nem csak a képek készítése amit élvezek, hanem az, hogy folyamatosan új embereket ismerhetek meg. Az utómunkával pedig igazán ki tudom fejezni a stílusom, és a benne rejlő egyéniségem.

Portfólióm különleges pillére az aktfotózás, melyben megélhetem művészi énem, kreatív oldalam és szabadabban tudom használni a beállításokat, fényeket. Fotózok férfiakat, nőket és párokat is.

Nőknél az aktfotózás kimondottan alkalmas az önbizalom erősítésére, a nőiesség elfogadására. Ezek a fotózások épp ezért nekem is különleges élmények, és nagyon hálás vagyok a bizalomért, melyet a modellektől kapok.

A fotózás területén esküvő, portré, gyerek, kismama, rendezvény, illetve glamour-akt fotózással foglalkozom.

Minden megbízásomnak egyéni figyelmet szentelek, hiszen tudom, mennyi szervezés, izgalom előz meg egy nagy eseményt, és mennyire fontos az élet különleges pillanatainak élethű megörökítése.

Nekem a feladatom, hogy ezt megörökítsem. A kamera túloldalán meglássam és kihozzam a maximumot a párból, amit a képeken keresztül megmutathatunk a világnak. Ekkor rengeteg feladat hárul az ifjú párra. Így a fotózásnál én inkább oldom a hangulatot és a szép, igényes, kreatív képek elkészítése mellett, egy élmény lesz a fotózás.

PORTFÓLIÓ FOTÓZÁS Megnézem GLAMOUR FOTÓZÁS Megnézem AKT FOTÓZÁS Megnézem JEGYESFOTÓZÁS Megnézem Mirtill Photography esküvő ESKÜVŐI FOTÓZÁS Megnézem Mirtill Photography portréfotózás PORTRÉFOTÓZÁS Megnézem KISMAMA FOTÓZÁS Megnézem CSALÁDI-BABA FOTÓZÁS Megnézem CELEBEK Megnézem KISÁLLAT FOTÓZÁS Megnézem KINCSEM PARK Megnézem BEMUTATKOZÁS Megnézem

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Időpont-egyeztetéshez kérlek töltsd ki a lenti űrlapot, és 24 órán belül felveszem veled a kapcsolatot. Kérdés esetén forduljon hozzám bizalommal a +36 30 941 6280-es telefonszámon.

Kövess minket
a közösségi oldalakon is!

Pinterest