+36 30 941 6280

Celebek

Hatalmas megtisztelés számomra az eddigi össze felkérés Tündétől,Edinától és Kittitől. Fantasztikus velük együtt dolgozni,hisz mindannyian más-más személyiség tele egyediséggel és jókedvvel.

Tündét sokan a Feleségek Luxuskivitelben című realityből és a MasterChef Vip második helyezettjeként ismerhetik, azonban aki ismeri a Youtube csatornáját, tudja, hogy egy fantasztikus nő tele eleganciával, pozitív kisugárzással és jókedvvel.

Edinát a legtöbben a Barátokköztből és a 2003-as Miss Hungary győzteseként valamint a 2004-es Európai Uniós szépségverseny második helyezettjeként ismerhetitek.

Kittit pedig a Barátok közt Lindája, aki nem mellesleg egy nagyon érdekes témákat feszegető Youtube Vlogger.”

Válogatás
a celebfotózásokból

"Örülünk hogy megismertünk téged, és minden pillanatàt imàdtuk! ... Nagyon szépen köszönjük a csodálatos képeket amiket készítettél."

- Pesti Brigitta -

"Hihetetlen jók lettek a képek, igazán hálásak vagyunk érte! Mindent nagyon szépen köszönünk még egyszer!"

- Judit és Tamás -

"Végre egy olyan fotós, aki nem művészkedik, hanem művész. A szakértelme és a profizmusa ellenére sem elszállt, szem előtt tartotta hogy én mit szeretnék."

- Andi -

"Nagyon elégedett vagyok a munkájával, szívét-lelkét beleteszi. Lelkiismeretes és látszik, hogy szereti csinálni, nagyon jó ötletei vannak. Szuperek lettek a fotók! Mindenkinek csak ajánlani tudom Őt!! Így tovább"

- Vera -

"Remek fotós, a képein az események szebbek lettek, mint a valóság volt!Nagyon jól felismeri és elkapja a pillanatokat! Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki nagyon profi, ugyanakkor művészi allűröktől mentes fotóst keres."

- Dorka & Jocó -

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Időpont-egyeztetéshez kérlek töltsd ki a lenti űrlapot, és 24 órán belül felveszem veled a kapcsolatot. Kérdés esetén forduljon hozzám bizalommal a +36 30 941 6280-es telefonszámon.

Kövess minket
a közösségi oldalakon is!

Pinterest