+36 30 941 6280

Jegyesfotózás

A jegyesfotók elkészítésénél a legfontosabb, hogy átadjam azt a harmóniát és összhangot, szerelmet, ami a párt jellemzi. A kettőjük közti boldogság, öröm megörökítése a cél, hogy évek múltán is felidézhessék a szerelmük megpecsételését. Ilyenkor mindenki a szépségre, tökéletességre törekszik, hogy a legjobb formájukat mutassák.

Nekem a feladatom, hogy ezt megörökítsem. A kamera túloldalán meglássam és kihozzam a maximumot a párból, amit a képeken keresztül megmutathatunk a világnak. Ekkor rengeteg feladat hárul az ifjú párra. Így a fotózásnál én inkább oldom a hangulatot és a szép, igényes , kreatív képek elkészítése mellett egy élmény lesz a fotózás.

Válogatás
az előző évek munkáiból

"Örülünk hogy megismertünk téged, és minden pillanatàt imàdtuk! ... Nagyon szépen köszönjük a csodálatos képeket amiket készítettél."

- Pesti Brigitta -

"Hihetetlen jók lettek a képek, igazán hálásak vagyunk érte! Mindent nagyon szépen köszönünk még egyszer!"

- Judit és Tamás -

"Végre egy olyan fotós, aki nem művészkedik, hanem művész. A szakértelme és a profizmusa ellenére sem elszállt, szem előtt tartotta hogy én mit szeretnék."

- Andi -

"Nagyon elégedett vagyok a munkájával, szívét-lelkét beleteszi. Lelkiismeretes és látszik, hogy szereti csinálni, nagyon jó ötletei vannak. Szuperek lettek a fotók! Mindenkinek csak ajánlani tudom Őt!! Így tovább"

- Vera -

"Remek fotós, a képein az események szebbek lettek, mint a valóság volt!Nagyon jól felismeri és elkapja a pillanatokat! Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki nagyon profi, ugyanakkor művészi allűröktől mentes fotóst keres."

- Dorka & Jocó -

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Időpont-egyeztetéshez kérlek töltsd ki a lenti űrlapot, és 24 órán belül felveszem veled a kapcsolatot. Kérdés esetén forduljon hozzám bizalommal a +36 30 941 6280-es telefonszámon.

Kövess minket
a közösségi oldalakon is!

Pinterest